Divno je živeti u kući: ima dovoljno prostora za život, spavaći i dnevni deo mogu da budu potpuno odvojeni, obično ima i više kupatila, a odlaganje nikad nije problem. Komšije jesu blizu, ali i daleko.

Međutim, sa kućom stiže i dvorište i fasada i svi oni poslovi koji moraju da se obave da bi vaš životni prostor bio baš onakav kakav želite. Danas je sve manje vremena koje možete da tome posvetite. Zato se ljudi sve češće odlučuju za penthaus stanove.

Ovi stanovi zadržavaju sve prednosti života u kući, a pritom sa sobom ne “nose” nijednu od dodatnih briga o prostoru. Ukratko – pravo rešenje za vaš dom. Jedino što treba da vas interesuje je lokacija same zgrade, a tu Paunov breg ima sve prednosti: dovoljno ste blizu centra grada, ali i dovoljno udaljeni od gradske vreve.

Najbolji pogled

Imaćete Beograd i Avalu na dlanu. Velike terase koje imaju svi penthaus stanovi u Paunovom bregu, pružaju predivan pogled i na naselje i na okolinu. Terase zapravo čine dodatni stambeni prostor jer ćete na njima provoditi čitava leta.

Ogroman prostor

Pored kvadrature (svi penthaus stanovi su veličine preko 130m2), visoki plafoni stvaraju prozračnu, laganu atmosferu u kojoj ćete i vi i vaši gosti uživati

Prirodno svetlo

U penthaus stanovima su čitavi zidovi zapravo prozori. Zato ćete u suncu uživati od izlaska do zalaska.

Mir i tišina

Najveća prednost života na poslednjem spratu je što niko nije iznad vas, a saobraćaj je daleko ispod.

 

Želite da saznate više? Pozovite nas i zakažite svoje razgledanje penthaus stanova u Paunovom bregu. Uživaćete!