Siva je jedna od osnovnih, neutralnih boja u dizajnu enterijera i odlično funkcioniše u svakom prostoru.

Danas u sivo bojimo trpezariju. Koje sve mogućnosti postoje?


GLAMUR

Siva i zlatna. Kombinacija s kojom ne možete da pogrešite ukoliko želite da u svoj dom unesete diskretni luksuz. Ako želite da dodatno istaknete sjaj, opredelite se za grafitne nijanse.

SVEŽINA

Svetlije (i hladnije) nijanse sive će u vašu trpezariju uneti svetlost i svežinu. Ovakvo uređenje odmah dobija nordijski “prizvuk”, pa tako izaberite i ostale elemente i komade nameštaja. Ako zidovi nisu beli, već u nekoj toplijoj svetloj boji (opet siva, zašto da ne?), utisak će biti još intenzivniji.

ŠIK

Ako ne volite šare, siva je odlična za monohromatske trpezarije. Pritom, topla nijansa golubije sive je sjajna osnova na kojoj možete da gradite i razvijate dekoraciju.

UMETNOST

Zid u tamnije sivoj nijansi u vašoj trpezariji je savršeno mesto da izložite svoju umetničku kolekciju. Utisak je još jači ako slike ne postavite simetrično, već stvorite drugačiji geometrijski oblik, na primer – trougao.

DRVO

Kombinovanjem sive i prirodne boje drveta u svoju trpezariju unosite dubinu i toplinu. Tako trpezarija postaje centralno mesto okupljanja čitave porodice.

Uvek treba da imate u vidu i orijentaciju vaše trpezarije. Ukoliko je na sunčanoj strani, odlučite se za hladnije, ledenije nijanse, i obrnuto – manje sunčeve svetlosti, toplije nijanse sive.

Pre svega, naravno, pronađite svoju idealnu trpezariju. U Paunovom bregu! Pozovite nas i zakažite svoju turu, a naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakve nedoumice.

Čekamo vaš poziv!