Od školskih dana vas uče da je za kvalitetan rad potrebno da imate izdvojen prostor koji samo za to služi. Ukratko – radni sto. Za njega vam zapravo ne treba puno prostora i nije neophodno da za kancelariju izdvojite celu prostoriju. Bilo koji kutak u kom možete da postavite (i ostavite) ono što vam je potrebno za rad, postaje vaša kancelarija. Kako da je učinite što funkcionalnijom?

Tu na scenu stupa tehnologija.


SKENER

Ne zauzima mnogo mesta – možete da ga držite i u fioci – a oslobađa mnogo prostora. Svu potrebnu papirologiju možete da skenirate i čuvate na cloud-u, eksternom hard disku ili gde god vam odgovara.

BEŽIČNI ŠTAMPAČ

Čim nema kablova, i prostora je mnogo više. Pritom, možete da ga sklonite (opet fioka!) dokle god vam ne bude potreban.

SEKAČ PAPIRA

Najzabavniji kancelarijski aparat. Pored radosti koju će vam svaki put pružiti, sekač sprečava da neprimetno počnete da taložite gomile papira. Sada ima i manuelnih modela koji će vas oduševiti.

DRŽAČI ZA KABLOVE

Sve će biti uredno, nema petljanja i raspetljavanja. Osim toga, danas ovi držači izgledaju kao mala umetnička dela, pa će doprineti i sveukupnom dizajnu.

UKRASI ZA STO

U slučaju kancelarije, to su držači za papir, planeri, čaše za olovke. Izaberite ono što vam se zaista dopada (čak i ako to znači višu cenu) jer ćete u njima svakodnevno uživati. Naravno, slobodno dodajte i dragu fotografiju ili uspomenu. Ipak je to vaš prostor.

Na kraju, šta vam nedostaje? Prostorija u koju ćete sve to smestiti!

Zato zakažite svoju turu kroz Paunov breg i pronađite mesto sa kog ćete osvojiti svet.

Čekamo vaš poziv!