ZAŠTO PAUNOV BREG?

MI GRADIMO VAŠ DOM!

Paunov breg je jedinstveno i bajkovito mesto za stanovanje. Paunov breg nije samo stambeno-poslovni kompleks i zgrade, to je savršeno izbalansiran odnos kvaliteta materijala, izrade, funkcionalnosti, potreba stanovanja i prirodnog okruženja. Paunov breg je jednostavno VAŠ DOM, Vaša ljubav na prvi pogled i prosto mu nećete odoleti!

STANOVI PRILAGOĐENI VAŠEM STILU ŽIVOTA!

Kao pravi domaćini tu smo za Vas da Vam i izbliza pomognemo u izboru stana i Vašeg budućeg doma kakvog ste oduvek želeli – stan prilagođen Vašem stilu života!

Kvalitet, idealna struktura, odgovarajući finansijski uslovi – tu smo da bi sve Vaše želje i zahtevi bili ispunjeni!

Svoj termin možete zakazati na 063/303-787 ili 063/331-460

OVDE ŽIVOT DIŠE PUNIM PLUĆIMA

Izuzetan prirodni ambijent, koji ovaj deo Beograda čini najzelenijim, staze za šetnju, blizina sportskog kompleksa Banjica, obilje listopadnog i četinarskog drveća i njihov miris učiniće da se osećate izuzetno prijatno i opušteno dok stojite na balkonu svog novog stana. U tom uživanju pažnju će Vam privući i pogled na čitav Beograd sa jedne i na Avalu sa druge strane, čime će Vaša predstava o Paunovom bregu biti upotpunjena!

DODATNE PREDNOSTI KOMPLKESA

Supermarket, banka, drogeria, caffe su samo neki od sadrzaja koji ce biti na raspolaganju stanarima kompleksa, umnogome olaksavajuci svakodnevne porodicne obaveze i pruzajuci pravi komfor stanovanja gde vam je sve na dlanu.

Na sedam spratova Paunovog brega rasporedjeno je ukupno 107 stambenih jedinica, pazljivo podeljenih na dve nezavisne lamele sa dva odvojena ulaza.

Površine stanova su projektovane ne samo prema modernim arhitektonskim trendovima vec i prema modelu vaših potreba.

Atraktivno arhitektonsko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksimalno je funkcionalna ali je velika paznja posvecena i organizaciji zajedničkih i zelenih površina.