O PROJEKTU

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav Beograd i šumovitu Avalu, smešten je stambeno – poslovni kompleks Paunov Breg.

Svaki aspekt ovog stambenog naselja je pažljivo osmišljen kako bismo učinili dostupnim život u savremenom i funkcionalnom okruženju, a opet u ambijentu koji je bogat prirodom.

Svi objekti na Paunovom Bregu su izgrađeni prema važećim energetsko-efikasnim normama i ispunjava osnovne kriterijume i standarde zelene gradnje.

Atraktivno i savremeno arhitektnosko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksinalno je funkcionalna, a posebno smo se brinuli o organizaciji zajedničkih i zelenih površina.

STANOVI, OD GARSONJERA DO ČETVOROSOBNIH, OPREMLJENI SU:

– Centralnim gradskim grejanjem
– Prozori sa termoizolacionim niskoemisionim staklom
– Prvoklasnom opremom i materijalima
– Sigurnosnim ulaznim vratima

U sklopu kompleksa nalaze se garažna mesta za svaku stambenu jedinicu, niz prodajnih prostora poznatih robnih marki, ugostiteljski i uslužni objekti, supermarket, objekti za zabavu dece i odraslih i mnoge druge pojedinosti koje ce život Vas i Vaše porodice učiniti kvalitetnijim.