KONCEPT

PRIRODA

Ako se lepota jednog grada meri brojem parkova i šuma u njemu onda Paunov Breg predstavlja malu vazdusnu banju za sve one koji su željni svežeg vazduha i dodira sa prirodom. Odvojena od centra grada tankim izduženim pojasom listopadne šume (Banjičkom šumom) i sa druge strane planinom Avala obraslom listopadnom i četinarskom šumom čini pravu oazu prirodne lepote i čistog vazduha.

PROSTOR

Moderan visenamenski kompleks Paunov Breg, zahvaljujuci savremenom i nadasve kreativnom pristupu organizaciji prostora, oličenje je maksimalne fleksibilnosti stambenih jedinica. Na ovaj nacin korisniku je pružena fantasticna mogucnost da utka deo sopstevnog sna u sam prostorni raspored svog buduceg stana.

KOMFOR

Vođeni idejom udobnosti, praktičnosti i prijatnosti stvorili smo idealan zivotni prostor za svaciji ukus, uz maksimalno iskoriscenje prostora I idealan odnos broja kvadrata i broja spavacih soba. Uprkos manjem ili većem broju kvadrata, stilu dekoracije enterijera , modernom ili klasičnom, važno je da savršen stan treba da bude dom u kome ćete imati maksimalan osećaj udobnosti i komfora za trenutke opuštanja,uživanja i druženja sa porodicom i prijateljima.

ŽIVOT U HARMONIJI

Paunov breg je projekat koji dovodi u sklad okruzenje sa energijom prostora, svojim prirodnim materijalima, teksturama i bojama. U njemu ce vas zivotni prostor biti komforniji, zdraviji i harmoničniji.