Dobra organizacija prostora je neophodna, ali najviše u kuhinji.

 Da bi vaša kuhinja izgledala savršeno, sve sitnice koje su vam svakodnevno potrebne moraju i da imaju svoje mesto. Kako da to izvedete?


POSLUŽAVNIK

Koristite ga kao policu. Poslužavnik visokih ivica postaje prostor za teglice, začinske biljke, manju posudu s voćem, omiljenu šolju za kafu… Za diskretniji utisak izaberite neutralne boje ili baš od njega napravite vizuelni akcenat.

USKA POLICA

Ako imate dekorativne tanjire, ovo je idealno mesto za njih. Stvorićete malo umetničko delo i osloboditi prostor u ormarićima.

DIMENZIJE

Ormarići više ne moraju da budu istih dimenzija. Prilagodite ih svojim potrebama. Ako vam je potrebna samo jedna standardna fioka, sve ostale mogu da budu izuzetno duboke i odličan prostor za npr. manje šerpe.

“LEBDEĆE” POLICE

Idealno su mesto za keramičke posude, šolje ili tanjire. Potrudite se da izloženo posuđe grupišete po bojama da ne narušite celokupni dizajn kuhinje.

KUKICE

Ako imate set istih tiganja, zašto ih ne biste okačili? Isto možete da uradite i sa šerpama. Istaknuti metalni detalji su veoma u trendu, a i uvek su vam nadohvat ruke.

OTVORENOST

Viseći elementi u kuhinji ne moraju da budu zatvoreni. Da, to znači češće brisanje prašine, ali doprinosi ukupnom utisku. Možete da se odlučite i za otvorene police duž čitave kuhinje, a da raspored menjate u skladu sa raspoloženjem.

Sve ove savete možete da primenite kada pronađete svoju kuhinju. Tu vam mi možemo pomoći.

Zakažite turu kroz Paunov breg i dopustite nam da zajedno pronađemo vaš novi dom. Dobro došli!