Samostalno otkrivanje sveta je ono što stvara radoznale, otvorene i mudre ljude.

Da, vremena su se promenila. Pored toga što roditelji više vremena provode na poslu, i deca su sve češće „vezana“ za tehnologiju. To – naravno – nije i ne mora uvek da bude loše, ali okruženje se i dalje najbolje upoznaje kroz sopstvena iskustva.

Tada se pojavljuje nov problem. Do čiste, netaknute prirode nije jednostavno doći kada živite u gradu. Zato je lokacija ključna.

Na odluku o izboru stana utiče mnogo (spoljašnjih) faktora. Blizina vrtića, škole, gradski prevoz, prodavnica, pijaca, dom zdravlja… Ali još jedna stvar jeste ključna: zelene površine i prostori gde deca i mladi mogu da provode vreme napolju.

Paunov breg ima vrhunsku lokaciju koja zaista zadovoljava sve ove zahteve.

Vikendom ili kada imate više slobodnog vremena, Avala i Banjička šuma su idealna mesta za upoznavanje s prirodom. Za one koji uživaju u plivanju tu su i bazeni SC Banjica.

Sa druge strane, svakoga dana vaša deca mogu da trče, skaču i penju se na našem velikom igralištu u okviru samog kompleksa. Uskoro ćemo vas obradovati i košarkaškim terenom i fontanom koja će vas tokom leta rashlađivati.

Lepo je kada vam je sve blizu. Dođite u Paunov breg – uživaćete!